Neseď doma na zadku a zaži TEDxBratislava 2011

TEDxBratislava 2011 - Tvoríme budúcnosť. Dnes. (a 21. mája tiež)Mám pre vás jeden veľmi zaujímavý tip. 21. mája sa koná v Bratislave už druhý TEDxBratislava. Zoznam prednášajúcich je kompletný, o väčšine z nich si môžete prečítať na stránke.

TEDxBratislava je konferencia, no skôr by sa to dalo prirovnať k vzrušujúcemu zážitku plnému spoznávania skvelých a inšpiratívnych ľudí. Formát TEDx vznikol v duchu motta „myšlienky hodné šírenia“ ako program miestnych, samostatne organizovaných podujatí, ktoré umožňujú ľuďom stretnúť sa a spoločne zažiť atmosféru pripomínajúcu konferencie TED.

Podujatia TEDx sú kombináciou premietaných videí TEDTalks a živých vystúpení rečníkov, ktorých účelom je podnietiť intenzívne diskusie a nadviazať vzťahy v malej skupine. Cena štandardného lístka je 50€. V cene je celodenný catering. Vidíme sa 21. mája v Heineken Tower Stage v Bratislave!

TEDxBratislava nemá účastníkov, nemých divákov ale spolutvorcov. Ja viem znie to ako klišé ale tak to je. Na konferencii sú zaujímavé okrem rečníkov práve tie diskusie s ľuďmi, rečníkmi a organizátormi cez prestávky. Takže neseďte doma a poďte spolutvoriť TEDxBratislava. A keď už chcete doma sedieť, alebo nemôžete prísť zorganizujte doma alebo v klubovni živé premietanie. Zavolajte kamošov, a spolu pozerajte TEDx, bavte sa a diskutujte.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.