20
sep
2010

Horyzonty – festival dobrodružných filmov

Horyzonty - festival dobrodružných filmovAj tento rok si môžete vychutnať dobrodružnú filmovú lahôdku v podaní jubilejného piateho ročníka festivalu Horyzonty. Budete môcť vzhliadnuť snímky s outdoorovou tematikou, zoznámiť sa so skvelými výkonmi viacerých zaujímavých hostí a zabaviť sa na sprievodných podujatiach.

Ako napríklad pri súťaži výnašky sudu piva na tatranských krosnách, pri ľadovom sochárstve, kde si z kusa ľadu budete môcť vysekať svoju sochu alebo sa nechať previezť po trenčianskom námestí pravým psím záprahom.

Pozvanie na festival tento rok prijali Steve Lichtag – režisér, ktorý sa potápa so žralokmi, Piotr Pustelnik – horolezec, ktorý zdolal všetky osemtisícove himalájske vrcholy a Erik Baláž a Robert Rajchl so svojim filmom o výnimočnosti a záchrane Tichej doliny.

Do príprav festivalu chceme zapojiť aj Vás prostredníctvom fotosúťaže a filmovej súťaže. Zaslané filmy a fotografie sa stanú súčasťou programu a budú opäť bojovať o priazeň divákov i poroty, ako aj o hodnotné ceny. Nezabudli sme ani na workshop, fotovýstavy a nejaké to prekvapenie.

Festival dobrodružných filmov Horyzonty 2010 sa uskutoční v dňoch 11.-13. novembra už tradične v priestoroch Posadkového domu v Trenčíne. Všetky ostatné informácie sa dozviete na stránke www.horyzonty.sk

 

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.