Adoptuj si dieťa cez Facebook a pomôžeš mu

 

Help a Child with UNICEF je skvelá Facebooková aplikácia, pomocou ktorej môžete pomôcť skutočných deťom z rozvojových krajín žiť svoj život v dôstojných podmienkach. Zmyslom aplikácie Help a Child with UNICEF je vyzbierať peniaze na financovanie projektov UNICEF, ktoré dávajú deťom z rozvojových krajín jedlo, príbytok, bezpečie, vzdelanie a lásku. Celá aplikácia je projekt Slovenského výboru pre UNICEF a kreatívca Radovana Greža – @andrejdwin.

UNICEF použije vaše peniaze tak, aby pomohli deťom, ktoré to potrebujú. Drobnú čiastku (menej ako 5%) z vyzbieraných peňazí však musíme použiť na prevádzku a údržbu tejto aplikácie. Nemajte však obavy, nikto pritom nezbohatne!

Pomocou tejto aplikácie si najprv vyberiete virtuálne dieťa. Neskôr vám táto aplikácia pošle žiadosť o pomoc tomuto virtuálnemu dieťaťu – napríklad s jedlom alebo očkovaním proti smrteľným chorobám. Tieto veci môžete kúpiť buď virtuálne na Facebooku alebo prostredníctvom finančného príspevku. V tom prípade budú peniaze, ktoré darujete, použité na financovanie projektov UNICEF zabezpečujúcich deťom v rozvojových krajinách jedlo, prístrešie, bezpečie, vzdelanie a lásku.

Aplikácia Help a Child with UNICEF je úplne zadarmo. Nebude od vás pýtať údaje o vašej platobnej karte ani nič podobné, keď si ju pridáte do svojho profilu na Facebooku. A dokonca nám v nej ani nikdy nemusíte dať finančný príspevok.

Ak sa však rozhodnete prispieť, bude vás váš príspevok stáť skutočné peniaze, ktorými môžete podporiť svoje virtuálne dieťa a zároveň pomôcť skutočným deťom v rozvojových krajinách. Až vtedy, a iba vtedy, vás požiadame o údaje potrebné k realizácii platby cez systém PayPal alebo cez náš bezpečný systém na spracovanie transakcií prostredníctvom platobnej alebo kreditnej karty.

 

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.