9
jan
2011

Blíži sa druhý ročník konferencie pre budúcich lídrov „NGLS“

NGLS - konferencia budúcich lídrovNGLS – Next Generation Leaders of Slovakia je jedinečný projekt svojho druhu na Slovensku, ktorý je zameraný na rozvoj a spoluprácu medzi talentami a budúcimi lídrami interaktívnou formou v spolupráci so svetovými spíkrami a autormi kníh na tému leadership.

Už po druhý krát Vás organizátori srdečne pozývajú na konferenciu NEXT GENERATION LEADERS OF SLOVAKIA, ktorá sa uskutoční v dňoch 22. a 23. januára 2011 v Kongresovom centre Hotela Harmónia v Modre. Tohtoročná nosná téma konferencie je „Love what matters“. Na podujatí nebudú chýbať mladí ambiciózni ľudia z rôznych mládežníckych organizácií, ako aj odborníci z tretieho sektora a biznisu na lídrovstvo, dobrovoľníctvo a projektový manažment.

Konferencia NGLS je určená všetkým mladím ľudom, ktorím záleží na osobnom rozvoji. Ľuďom, ktorích nebaví stále počúvať o tom čo je zle a nesprávne, každému kto chce niečo zmeniť.

Viac informácii o blížiacej sa konferencii, ako aj registračnú prihlášku nájdete na webovej stránke ngls.sk. NGLS nájdete aj na sociálnych sieťach: sledujte tweety na Twitteri @LeadersSlovakia a lajkujte na Facebook-u.

NGLS - konferencia budúcich lídrov

4 Responses

  1. Pingback : Tweets that mention Blíži sa druhý ročník konferencie pre budúcich lídrov "NGLS! | Jeryho cancák -- Topsy.com

  2. Slovakia is the country of wonderful people, I can see it very clearly. All best for the 2nd NGLS Conf.

    Can’t wait to see the outcomes, ah yes photos too.

    Love from Pakistan!

  3. martin

    hej chlape, nauc sa gramatiku, vlasy mi som mal dupkom, ak toto ma byt pozvanie na stretnutie „buducich lidrov“, tak by malo mat aj nejaku uroven

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.