V Bratislave a v Košiciach sa bude miešať online koktail pre neziskovky

13. septembra 2012 do Bratislavy a 14. Septembra 2012 do Košíc prinesie občianske združenie WellGiving a darcovský portál dakujeme.sme.sk neziskovým organizáciám workshop plný konkrétnych riešení, ako sa presadiť a naplno využiť online prostredie vo svoj prospech. Čakajú ich podnety, nápady a fakty, ako vytvoriť ten správny online koktail, ktorý im umožní nájsť podporovateľov a vytvoriť si s nimi hlbší vzťah.

Ako sa bude pripravovať koktail

Časť základných prísad vložia odborníci ako Katarína Bartovičová, ktorá vyše 10 rokov chránila Zem s organizáciou Greenpeace a teraz pôsobí v Slovenskom centre fundraisingu. S ďalšou časťou pomôže Vladislav Bureš (OgilvyOne), ktorý sa počas svojej kariéry venoval a stále venuje priamej komunikácii medzinárodne známych značiek.

V Bratislave bude predávať potopenú loď Radovan Andrej Grežo (MUW;Digital), ktorú s doposiaľ pripravenou koktailovou zmesou zaleje Michal Dragan (Chilli Business Solutions) inšpiratívnym návodom, ako bezproblémovo a možno aj zadarmo zvládnuť komunikáciu organizácie na sociálnych sieťach.

Do online nápoja primieša zatiaľ tajnú prísadu aj Martin Kováč (Etarget SE). Tá zabezpečí, že kampaň bude efektívna. Za Back_Space koktail vylepšia v Bratislave Peter Kučerka a v Košiciach Blažena Sedrovičová, ktorí ho obohatia o poznatky z Unicampu.

Kompletnou starostlivosťou o klientov už takmer hotový koktail ochutí Veronika Rojkovičová (H1 Slovakia), darcovstvom na tri spôsoby Martina Tvrdoňová a tým správnym obsahom pre klientov Tomáš Vatrt z Adbee digital. Ten súčasne v Košiciach nahradí Radovana A. Greža, pretože nízka hladina Torysy neumožní dovliecť vrak jeho lode až na východ.

Podať vám hotový nápoj vďaka svojej finančnej podpore umožníVeľvyslanectvo USA v Bratislave s organizačnou podporou Chilli Business Solutions a malý zákusok vo forme 30 eurového kreditu na nákup kontextovej reklamy každej zúčastnenej organizácii venuje spoločnosť Etarget.

Na zdravie!

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.