8
apr
2010

Nové vizitky

Nové vizitky - online objednanie vizitiekPR článok. Prednedávnom som riešil problém, a to vizitky pre môjho otca. Bolo mu jedno čo, ako a za koľko, hlavne nech ich má čím skôr. Keďže je stále trpím akútnym nedostatkom času, hľadal som online riešenie, ktoré pokladám za rýchle a efektívne. Samozrejme otcove vizitky stále niesú hotové (rodina nieje dobrý klient), no vtedy mi napadla myšlienka na vizitky vlastné.

Počas hľadania online riešenia pre otca som narazil na zaujímavú firmu, a to AARON print s.r.o a ich web aaavizitky.sk. Samozrejmosťou je zaslanie vlastného grafického návrhu, no pre graficky menej zdatných ponúka tento web rozsiahlu galériu šáblón. Už iba stačí poprezerať a vybrať si tú, ktorá sa vám páči najviac.

Ďalšie plus je obrovské množstvo typov vizitiek. Od základných čiernobielych cez farebné. Ak ste ešte náročnejší ponúka firma rôzne druhy papiera a dokonca aj transparentnú fóliu. Firma zasiela vizitky zvyčajne do troch pracovných dní. Ďalšou výhodou je, že pri platbe vopred je poštovné zdarma.

Okrem tvorby vizitiek poskytuje AARON print s.r.o komplexné služby v oblasti reklamy, digitálnej a ofsetovej tlače. Ponúka návrh a výrobu tlačovín, tlač fotografií, kalendárov, diárov, novoročeniek, informačné systémy, webdesign, fotografovanie a ďalšie služby.

Nízke ceny, rýchle jednanie a poštovné zdarma sú hlavnými benefitmi firmy AARON print s.r.o., a preto môžem túto firmu iba odporučiť všetkým, ktorí by si chceli v budúcnosti dať spraviť vizitky.