Chystá sa Barcamp v Žiline

Barcamp 2010 Žilina - Logo15. mája 2010 sa uskutoční v poradí už druhý žilinský BarCamp, ktorý sa sa bude konať v priestoroch kultúrneho centra Stanice Žilina-Záriečie. Barcamp je sieť neformálnych konferencií, určený pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o marketing, sociálne siete, internet a technológie s tým spojené. Oproti bežným konferenciám je tvorený samotnými účastníkmi.

Barcamp by sa dal kľudne nazvať aj miesto pre offline social networking – nezávislí profesionáli, freelanceri, ľudia z firiem a študenti alebo ľudia z neziskových organizácií sa na tu môžu stretávať, zdieľať skúsenosti či vytvárať nové profesné kontakty. Človek tu zistí, že tie neznáme tváre zo sociálnych sietí sú reálni ľudia z mäsa a kostí.

Žilinský Barcamp bude už môj druhý v poradí. Na tom prvom v českom Vsetíne som spoznal skvelých ľudí, s ktorými udržiavam kontakty dodnes. Naučil sa kopec nových vecí a samozrejme prežil perfektnú sobotu. Preto môžem každému iba odporúčať zúčastniť sa na takomto podujatí. Svojú účasť, ako aj prihlásiť prednášku môžete na webe Barcampu.

Drobná perlička, prednášku plánuje aj moj kamarát Peter Murár. Peter nakoniec nepríde (naštvatý nekomunikáciou od strany organizátorov). Prednáška bude o tom, ako Slovensko a hlavne slovenské firmy objavujú mikroblog Twitter. Spolu s inými ľuďmi dopĺňa mozaiku prednášok, na ktoré sa oplatí prísť.

Do pozornosti dávam aj Twitter konto a Facebook event Barcampu.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.