Daroval si už Dobrej krajine?

Dobrá krajina - filantropiaPoznáte darcovský program Dobrá krajina? Darcovský program Dobrá krajina vychováva ľudí k filantropii a dáva im priestor rozhodnúť sa, komu a akou formou pomôžu. Preto v týchto dňoch začína kampaň na podporu myšlienky pomoci tým, ktorí to potrebujú. Kampaň je výzvou o súčinnosť nás všetkých. Výnimočný program spravuje Nadácia Pontis.

Dobrá krajina predstavuje na svojom internetovom portáli 51 projektov neziskových organizácií.

V novej kampani Dobrej krajiny sa rozdelí 10 000 €.

Stačí, ak si na Dobrej krajine vytvoríte profil darcu. Váš voľný kredit darcu bude automaticky navýšený o čiasktu 5 €. Je na Vás, ako túto čiastku rozdelíte a ktorý zo zaujímavých neziskových projektov na Dobrej krajine podporíte.

Slovenský Skauting je do projektu Dobrá krajina zapojený projektom Dobré partie. Vďaka 10 mesačne bude môcť fungovať jedna dobrá partia, kde cca 6-8 detí bude zažívať svoje dobrodružstvá, zaujímavý program a rozvíjanie priateľstva. Cieľom projektu je podporiť činnosť 80 ukážkových detských partií, ukázať ich príklad a vzor ďalším a inšpirovať deti k pozitívnym aktivitám. Dobrú krajinu treba začať od detí.

Dobrá krajina - ľudia z neziskoviek vytvárajú spolu s vami lepší svet

Viac informácií o projekte Dobrá krajina:

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.