14
nov
2010

Reťazovka: Ukáž svoje RSS

Kde vziať inšpiráciu? Aké blogy, stránky čítať? Osobne berem inšpiráciu z rôznych zdrojov. Po veľmi dlhom čase som si moju čítačku konečne kategorizoval a potriedil. Poďme odporúčať priateľom, kamarátom a čitateľom rôzne zdroje pre inšpiráciu, alebo voľné čítanie. Zverejnite export svojej RSS na blogu, pošlite mi ju mailom alebo ju niekde uverejnite a v komentári na ňu upozornite.

@monicqa sa na twitteri pýtala podobné otázky. Môj bežný deň začína čítaním RSS, preklikám sa poslednými článkami, prečítam tie, ktoré ma zaujmú a potom sa vrhnem na sme.sk. Prakticky až po tomto rituály začínam pracovať.

Ako vy využívate svoje RSS, kedy si pozeráte svoju čítačku a čo všetko čítate? Pochváľte sa na blogu, zverejnite svoje obľúbené kanály. A odporučte svojím čitateľom stránky, ktoré čítate.

Moje RSS čítačku si môžete stiahnuť tu. RSS je vo formáte XML. Ja používam ako čítačku Google Reader a všetkým aj odporúčam. Ideálne napíšte do komentárov kde ste si vyexportovali svoju čítačku vo formáte XML, a ja ju zverejním aj u mňa v poste.

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.