Zistite kto vám volal cez zmeskanyhovor.com

zmeskany-hovor.comV poslednom čase sa slovenský internet hemží startupmi a rôznymi internetovými projektmi. Predstavím vám jeden podľa mňa celkom podarený projekt. Web zmeskanyhovor.com je hlavne o zmeškaných hovoroch (resp neznámych telefónnych číslach). Ak sa aj vám stáva, že vás prezváňajú cudzie čísla, volajú vám rôzne neznáme agentúry a reklamné ponuky a neviete kto to je, čo to je potom je zmeskanyhovor.com pre vás.

Poznáte to – pozriete sa na mobil a na ňom zmeškaný hovor z neznámeho čísla. Kto to môže byť? Zavolám naspäť alebo skúsim vygoogliť? Ak patríte medzi tých, ktorí siahnu po druhej možnosti určite sa vám takýto web zíde.

zmeskany-hovor.com

Myšlienka projektu zmeskanyhovor.com je veľmi jednoduchá a vychádza z toho, že existuje veľké percento ľudí, ktorí po tom čo v mobile nájdu zmeškaný hovor z neznámeho čísla použijú vyhľadávač s úmyslom zistiť komu dané číslo patrí. Ak sa číslo nachádza v databáze zmeškaných hovorov ľudia sa ľahko dostanú na tento web a môžu si prečítať skúsenosti (komentáre) iných ľudí s daným číslom.

Za webom stojí Depi, ktorý je známy ako bloger a expert na WordPress. Ak máte záujem dozvedieť sa o projekte viac určite si prečítajte Depiho report ako projekt vznikal.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.