26
sep
2012

Marketéri všetkých druhov zamestnajte sa!

I want you for advertisingZaujíma vás marketing, médiá, dizajn, online svet? Chcete pracovať v agentúre alebo firme, ktorá sa venuje marketingu a podobným oblastiam? Ste zvrátený úchyl, ktorý je rád po nociach hore? Práve teraz je čas ozvať sa!

Profesia.sk začala praskať vo švíkoch pod náporom pracovných ponúk z marketingových agentúr a oddelení firiem. Kreatívne hľadanie zamestnancov sa stalo povinnou súčasťou každého headhuntingu. Pracovné ponuky sa na mladých ľudí valia z každej strany a firmy nie a nie nájsť tých správnych čerstvých absolventov (Haló firmy, čo tak Unicamp :P). Občas sa pýtam, kde sú tí ľudia (študenti), ktorí tvrdia, že nie je práca.

Nájdi sa v RIESENIA.com, hľadá sa PPC guy, SEO špecialista a Marketér!

Tvorca stabilných webových riešení a výkonnostý marketéri, spoločnosť RIESENIA.com sú hľadajú dvoch juniorov a jedného seniora. Stačí vyplniť krátky a vtipný dotazník. Všetky potrebné informácie nájdete v ich blogposte. Práca ideálna aj pre študentov. Nechcem počuť žiadne výhovorky. Proste sa prihláste.

Draftuje aj Visibility! Ste SEO, PPC, Copywritter, Affiliate manager?

VISIBILITY je internetová marketingová agentúra. Ak sa chcete pridať do tímu Jura Saska, všetky informácie nájdete v tomto článku.

Bojíte sa sami v noci a ste account? Istropolitana Ogilvy vás hľadá!

Istropolitana Ogilvy hľadá accounta

Jedna z TOP reklamných agentúr na Slovensku hľadá accounta. Ak sa bojíte sami v noci, ste ich človek!  Kto sa nebojí nech píše na job@istropolitana.sk :).

TRIAD Advertising hľadá High-Tech junior account managera!

Moja obľúbená reklamná agentúra Triad hľadá nadšeného a zapáleného človeka pre technológie. Nemusí byť skúsený account, ale musí milovať nové veci. Vyplňte dotazník a zistite, či ste jedným z nich!

Made by Vaculik hľadá nezničiteľného accounta!

Nezničiteľný account v Made by Vaculik

O tom, že Vaculík robí skvelé veci niet pochýb. Táto super-truper agentúra hľadá nezničiteľného accounta. A hľadajú ho cez Facebook! Teším sa na celý komixový seriál, pretože to vyzerá skvelo! A hlavne sa teším na človeka, ktorého takto ulovia :-).

Pizza SEO hľadalo a našlo a budú hľadať zas

Pizza SEO, kde som s online marketingom začínal, troch nových ľudí pred pár týždňami našla. Chalani vravia, že už onedlho budú hľadať ďalších. Odporúčam ich sledovať na twitteri a facebooku!

Všetci hľadajú, aj keď o tom nevedia!

Ak ste šikovný, stačí sa ozvať. V marketingu a reklame je obrovský dopyt po ľuďoch. Stačí prísť a ukázať portfólio. Ďalšia možnosť ako sa ukázať firmám je zúčastniť sa Unicamp workshopov alebo vyhrať zlatý klinec vďaka Zaraguza Digital Academy :-). A vlastne všetci členovia ADMA niekoho hľadajú.

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.