Aký bol rok 2012 pre mňa? Pracovný, projektový a s priateľmi!

2012-12-28_2135Tak sa nám opäť končí rok a nastáva čas bilancovať. Po tom ako perfektne napísali moji kamaráti Pavol a Štefan čo sa naučili a získali v roku 2012 som musel niečo napísať aj ja.

Tento rok sa to u mňa veľa zmenilo, spolupracoval som na veľa projektoch, ktoré ma posúvali ďalej, stretol veľa skvelých ľudí, ktorí ma motivovali a inšpirovali. Na začiatku roka som robil marketing v kníhkupectve Martinus.sk. Teraz pracujem v reklamnej agentúre MUW Digital.

Zorganizoval som niekoľko eventov (Twinecamp, Unicamp), bol som na dovolenke v Čiernej Hore. Začal som pracovať na živnosť a vo veľkom fotiť.

V Martinuse som sa naučil strašne veľa o ľuďoch, knihách, projektoch. Zistil som aké je to pozerať sa na projekty z pohľadu klienta (veľmi užitočná skúsenosť, keďže teraz robím v agentúre). Uvedomil som si, že moj time manažment je naprd (a áno uvedomujem si, že ho iba pomaly zlepšujem). Vykašlal som sa na všetky GTD aplikácie a prešiel na Moleskine.

Tí čo ma poznáte viete, že som človek, ktorý potrebuje ľudí k životu a v auguste som s Peťom Handzušom organizoval už tretí Twinecamp. Apropo ďalší Twinecamp The Zimný sa bude konať 24. januára v Chefparade, niečo si uvaríme, niečo zjeme a niečo popijeme.

V októbri som nastúpil do MUW Digital ako social media specialist. Pracujem s úžasnými ľudmi, ktorí ma posúvajú odborne dopredu. Dikyčko Judit, Rado, Braňo, Vojto, Lucka, Jord a všetci z MUW Saatchi and Saatchi.

V novembri vyvrcholilo naše polročné úsilie v BCK_SPC a zorganizovali sme tretí a posledný Unicamp. Pritiahli sme naozaj inšpiratívnych ľudí. Práve ľudia ako Matias, Shane, Petr, Rebecca alebo Ján nám rozprávali ako treba na sebe makať už počas školy a neflákať sa. Rozprávali o tom, ako netreba zaspať na vavrínoch, využiť mladícku dravosť a proste makať na sebe a robiť nové projekty.  Odporúčam pozrieť si archív.

Na druhej strane nie všetko je ružové, zanedbávam školu. Vie o tom hlavne školiteľ mojej diplomovky. Muro strpenie, pracujem na tom.

A čo ma teda najviac ovplyvnilo v roku 2012?

Ľudia. Počas tohto roka som stretol, spoznal a pracoval s  neuveriteľným  množstvom kvalitných ľudí, každý z nich ma niečím ovplyvnil. Či už to bol svetobežník Jakub a ľudia z BCK_SPC, Mišo a Martinusáci alebo Rado a ľudia z MUW. Kvalitní ľudia vám pomôžu, posunú vás a hlavne vás môžu inšpirovať.

A na koniec, nech je pre vás rok 2013 ešte lepší. Makajte, neflákajte sa, robte niečo poriadne a skúste niečo zlepšiť.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.