TwineCamp – ďalšia možnosť socializovať sa

TwineCamp - stretnutie twitter nadšencov pri vínePo Barcampe a Open Coffee je tu ďalšie podujatie, na ktorom sa môžu ľudia s onlinu socializovať. Teda ďalšie miesto, kde môžu marketéri a geekovia vytvárať väzby naživo. Je ním TwineCamp, stretnutie marketérov, geekov a twitter nadšencov pri grile a dobrom víne.

TwineCamp je odvodený od slov Twitter, Wine a Camp. Teda chápeme to ako stretnutie twitteristov pri víne. Myšlienku zorganizovať podujatie podobného druhu, skrsla v hlavách Petra Handzuša a mňa počas prvého českého Barcampu vo Vsetíne. Pri tom počte twitteristov, to bolo „offline social network“ stretnutie. A my sme si povedali, že by nebolo na škodu zorganizovať niečo ešte menej formálne.

TwineCamp je neformálne podujatie, preto je aj program tomu prispôsobený, neformálny. Posedieť si, zajesť si, ochutnať víno a diskutovať na všetky možné témy. Celé sa to bude konať v sobotu 5. júna 2010. Začiatok je naplánovaný približne od 14:00, koniec nieje presne stanovený.

TwineCamp sa bude konať vo vínnej pivničke agentúry TRIAD Advertising, ktorá sídli na Brigádnickej 27 v Devíne, priamo pod hradom Devín. Viacej informácii na webe twinecamp.com a hashtagu #twinecamp_sk na Twitteri.

Všetci ste pozvaní, tešia sa na vás Peter Handzuš, Peter Kučerka, Marko Kolar a tím agentúry TRIAD Advertising.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.