25
aug
2010

Chystá sa tretí žilinský Barcamp

Barcamp v Žiline už po tretí krátV sobotu 11. septembra sa stretnú fanúšikovia informačných technológií, internetu a online marketingu na šiestom slovenskom BarCampe, ktorý sa sa bude konať v priestoroch kultúrneho centra Stanice Žilina-Záriečie.

Barcamp je sieť neformálnych konferencií, určený pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o marketing, sociálne siete, internet a technológie s tým spojené. Oproti bežným konferenciám je tvorený samotnými účastníkmi.

Účastníci sa môžu zaregistrovať na http://barcamp-za.sk/ucastnici a takisto si môžu prihlásiť prednášku na http://barcamp-za.sk/prednasky. Vstup je ako vždy bezplatný.

O kvalite konferencie svedčí najmä počet účastníkov – na prvom BarCampe bolo len 70 ľudí, na druhom toto číslo narástlo vďaka dobrým ohlasom už na 170 a na treťom BarCampe očakávajú organizátori viac než 200 účastníkov. Kvalitu podčiarkujú aj veľmi zaujímavé prednášky a hlavne ľudia, ktorí na Barcamp prídu.

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.