Microsoft sa snaží ukázať krásu sexyweb pomocou IE9

Microsoft predstavil novú verziu prehliadača Internet Explorer 9 (IE 9), dobrá správa pre všetkých používateľov operačného systému Windows. O tom, že ide zrejme o podarenú verziu prehliadača svedčia články, blogové ohlasy, tweety na Twitteri a statusy na Facebooku mnohých ľudí, ktorí testujú a skúšajú IE9 čo vlastne dokáže.

Priznám sa IE9 sa vysoko pravdepodobne nestane jedným z mojích prehliadačov, i napriek mnohým chybám Firefoxu, ale Microsoft si naozaj zaslúži obdiv, že toľko ohováraný prehliadač nehodil do starého železa a nezačal vyvíjať niečo úplne nové.Každopádne odporúčam a stiahnuť a vyskúšať.

Pre vývojárov pripravil Microsoft ešte jednu súťaž. Stačí keď vytvoríte zaujímavú aplikáciu pomocou niektorej z technológií HTML5, CSS3, SVG, Silverlight a JavaScript. Je na vás, či to bude hra, alebo čokoľvek zábavné, užitočné alebo aspoň pekné. Súťaž sa volá Sexyweb a zaujímavosťou je, že hlasovať  budú môcť ľudia pomocou faceboovkých “Like (Páči sa mi)”.

Hlasovanie prostredníctvom facebookového profilu bude prebiehať do 11. novembra 2010. Čím skôr svoju súťažnú aplikáciu pošlete, tým dlhšie bude možné za ňu hlasovať. Viac informácií o súťaži a IE9 na www.sexyweb.sk

1 komentár k “Microsoft sa snaží ukázať krásu sexyweb pomocou IE9”

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.