Kde sledovať reklamy zo Super Bowlu – YouTube a Facebook

SuperBowl reklamy sa dajú sledovať už aj na FacebookuVeľký americký sviatok športu a reklamy – Super Bowl aj tento rok prinesie obrovské množstvo kvalitných reklám za jednu noc. Občas si dokonca myslím, že viac ľudia pozerajú reklamy ako americký futbal. Tí, čo nemajú satelit, alebo nesledujú priamy prenos a chcú vidieť iba reklamy bol dlhé roky prínosom Youtube kanál Adblitz. Dnes umožní sledovať tieto reklamy aj Facebook na svojej stránke Facebook Sports na karte Replay (dokonca už hodinu pred výkopom – 23:00 nášho času).

Ľudia budú môcť na Facebooku hlasovať pomocou tlačidla Like za najobľúbenejšiu a najlepšiu reklamu do stredy 9. februrára. V štvrtok Facebook oznámi, ktoré reklamy sa najviac páčili a boli najobľúbenejšie. Otázne je aká bude užívateľská prístupnosť pozerania reklám. Skúšal som si pár pozrieť a nie je to žiadna výhra.

Do utorka sa pokúsim stiahnuť a urobiť výber najlepších reklám z tohtoročného Super Bowlu a prinesiem vám ich tu na blogu. Pre nedočkavcov, ktorí chcú vidieť reklamy už dnes je tu Youtube.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.