7
feb
2011

Pozrite si najlepšie reklamy zo Super Bowlu 2011

Tie najlepšie reklamy zo Super Bowlu 2011Pamätáte si na môj minuloročný výber Tie najlepšie reklamy zo Super Bowlu 2010 (mimochodom jeden z mojích prvých blogpostov)? Super Bowl je pojem a to nie kvôli „futbalu“ (futbal naozaj?), ale hlavne kvôli skvelým reklamám. Aj tento rok vám prinášam výber podľa mňa toho najlepšieho čo sa dalo na XLV ročníku Super Bowlu vidieť. Tento rok som dokonca postrehol, že veľké firmy na Youtube uverejnovali pred Super Bowlom krátke ochutnávky na reklamy, ktoré budú dávať v Big Night. Pozrel som si všetky reklamy a musím uznať niektoré boli tento rok skvelé a niektoré naopak sklamaním.

Z tých lepších reklám je mi iba ľúto, že boli uverejnené oveľa skôr ako na Super Bowle (teda nešlo o žiadnu novinku a pri pozeraní som si podvedome povedal, že ich poznám). Mimochodom úplne všetky reklamy z tohtoročného Super Bowlu si môžete pozrieť na YouTube.com/AdBlitz.

Hyundai Sonata Hybrid: Anachronistic City

Hyundai promuje svojho nového Hybrida celou sériou reklám. Najviac sa mi páči táto. Je jednoduchá, milá a výstižná.

Kia Optima: „One Epic Ride“

Toto je jedna z tých reklám, ktoré sa oplatí pozerať. Priznám sa túto som videl už pár dní pred Super Bowlom vďaka Twitteru a Mišovi Draganovi. Reklama je jedna z tých epických.

Audi Big Game – Release the Hounds

Audi nesklamalo, opäť sa naváža do konkurencie a opäť jasný claim. Luxus je zastaraný a prekonaný je tu niečo lepšie. Reklama vám ukáže aké nástrahy na vás číhajú v luxusnom väzení a ako z neho utiecť.

Bridgestone – Reply All

Vtip a omyl vás budú baviť. Ľudia sú škodoradostný a táto reklama vám ukáže krátky príbeh chlapíka, ktorý omylom poslal jeden email. Však on to spraví.

CarMax – Kid In A Candy Store

CarMax v ich obchode sa budete cítiť ako dieťa v obchode s cukríkmi. Každý chlap sa raz za čas zasníva a táto reklama je o tom: „A toto chcem, nie nie toto chcem, nie nie toto…“

Coca-Cola – Border

Pre mňa osobne jedna z najlepších reklám Super Bowlu, určite do TOP3. Vtip, emócie a príbeh. Coca-Cola mala na Super Bowle ešte jednu reklamu, tá bola tiež fajn ale nie až tak dobrá ako toto. A najlepšie na tejto reklame je, že je bez zbytočných slov.

DORITOS® – The best part

Pri reklamách od Doritos som mal najťažšie rozhodovanie. Všetky boli skvelé, no táto podľa mňa predčila vtipom aj reklamu so psom.

Pepsi MAX® – FIRST DATE

Poznáte to, prvé rande. Ona myslí na to či je bohatý, či má rad svoju matku, rozmýšla o ňom. On tiež myslí iba na jednu vec (možno na dve). A na každom prvom rande sa môže niečo v okamihu pokaziť.

The new Sony Ericsson Xperia™ PLAY. Android is ready to play

Nový Sony Ericson Xperia Play je stvorená pre hranie hier. A preto boli v Sony Ericsone nútený troška prispôsobiť aj Android. Musíte vidieť.

Volkswagen Commercial: The Force

Na záver to najlepšie, čo tohtoročný Super Bowl dal. Táto reklama je jednoducho skvelá, spája tri perfektné veci: Star Wars, autá a deti. Troška ma však mrzí, že ju vypustili skôr. Na jednej strane som sa mohol tešiť predčasne, na strane druhej si viem predstaviť moje tešenie ráno keby som ju zbadal prvý krát.

1 Response

  1. Pingback : Tweets that mention Pozrite si najlepšie reklamy zo Super Bowlu 2011 | Peter Kučerka na blogu -- Topsy.com

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.