Buď najrýchlejší slovenský twitterista a vyhraj smartfón

Najrychlejsi Twitterista so Shoppie.skSúťaže na Twitteri sú na Slovensku pomerne raritou, veľa firiem Twitter ignoruje a rieši iba Facebook. Preto sa mi páči iniciatíva internetového obchodu Shoppie.sk, ktorý vyhlásil na Twitteri súťaž o najrýchlejšieho slovenského Twitteristu.

Každý, kto má Twitter účet, sa môže do súťaže o najpohotovejšieho twitteristu prihlásiť do 9. novembra podľa inštrukcií na stránke www.najtwitterista.sk. Pošlete jeden tweet a ste v hre. Nasledovať bude niekoľko kôl zápasov, kde proti sebe budú bojovať náhodne vybrané dvojice súťažiacich. Ich úlohou bude sledovať na Twitteri zmienky z účtu Shoppie.sk a čo najrýchlejšie správne zareagovať. Rýchlejší postupuje do ďalšieho kola.

Hlavnou výhrou v súťaži o najrýchlejšieho Twitteristu je iPhone 4 od Apple a Galaxy SII od Samsungu.

Shoppie.sk – ten o sebe tvrdí, že má najrýchlejší dovoz tovaru – teraz hľadá najrýchlejšieho Twitteristu. V hre je už niekoľko desiatok Twitteristov a ja tiež skúsim vyhrať.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.