5
jan
2012

Zapojte sa a vyhrajte – Doska – študentská súťaž v online marketingu

Doska | študentská súťaž v online marketinguOd študentov pre študentov tak by sa dal charakterizovať projekt Doska. Za vznikom novej súťaže pre študentov stojí šestica študentov (Maroš Hamorský, Matúš Hliboký, Marek Lenčucha, Branislav Macko, Roman Majerský a Marek Surovec) tretieho ročníka Fakulty masmediálnej komunikácie v Trnave. Nápad vytvoriť jedinú súťaž venujúcu sa online svetu vznikol minulé leto.

Oproti ostatným podobným študentským súťažiam ponúka doska jedinečný knockout systém súťaženia a pre víťaznú kampaň vyčlenil hlavný sponzor súťaže Zoznam.sk mediálny priestor v hodnote 20 000 €. Víťazný tím získa 2x iPhone 4 a možnosť výberu stáže v jednej z reklamných agentúr alebo v Zoznam.sk. Tím, ktorý skončí na druhom mieste, vyhrá 100 € poukážku na nákup kníh v Martinuse a taktiež stáž.

V piatich súťažných kolách banner, Facebook aplikácia, mobilná aplikácia, microsite a komplexná online kampaň si Doska preverí 32 súťažných tímov v zložení copywriter a grafik. Do ďalšieho kola postúpi vždy jeden z dvojice tímov na základe bodového ohodnotenia porotcov.

 

Porotcovať budú Radovan Andrej Grežo (MUW Digital), Michal Pastier (Zaraguza Digital), Jaro Zacko (Triad Advertising), Samuel Bednár (Vaculik Advertising) a Jord Nikov (Digitask). V poslednom kole sa k nim pridá Peter Šebo (Zoznam.sk).

Registrácia do súťaže začne 1. februára 2012.

Celé to vypukne 2. Marca 2012 tak nezabudnite sledovat www.facebook.com/doskaonlineska alebo www.twitter.com/doskaonlinesk

Doska | študentská súťaž v online marketingu

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.