2
feb
2012

Staň sa aj ty TOSHIBA Online Geek Expert

Posledné obdobie vidím na internete veľkú aktivitu firiem posunúť sa viac k ľudom, byť in a komunikovať s nimi hlavne cez internet a sociálne médiá. Ako však spoznáte, že je firma naozaj cool a in? Jeden zo skvelých príkladov je to ako firma najíma ľudí. Je totiž obrovský rozdiel, či firma vypíše klasický inzerát na Profesia.sk alebo to pojme kreatívne a zaujímavo. Ako príklad si môžete zobrať Martinus.sk a to ako hľadali marketéra (mňa:-)).

Na Facebooku vídam veľa agentúr ako sa snažia kreatívne poňať hľadanie nového kolegu a veľmi sa mi to páči. Z  samotného hľadania sa stáva príbeh, a samotný hľadaný si môže rýchlo získať predstavu o firemnej kultúre firmy.

Veľmi sa mi páči o čo sa snaží internetový obchod Toshiba-shop.sk. Hľadajú Toshiba Geek experta, ktorý by si mal vedieť poradiť so správou online aktivít, riadením online benefitov, komunikáciu s geek komunitou a informovať o nových produktoch.

Aký by teda mal byť podľa nich dokonalý Toshiba Geek expert? Určite zvedavý a hrdý geek, ktorý má rád nové veci a rád experimentuje. Samozrejmosťou musí byť to, že tento typ geeka by mal byť sociálny a komunikovať s podobnými ľuďmi.

Geniálna možnosť pre všetkých geekov, nerdov, ajťákov a podobné indivíduá. Čo poviete?

Hľadanie pravého geeka je spojené aj so súťažou o super ceny. Stačí sa iba odfotiť s geek okuliarmi a fotku nahrať na ich FB page

Odfoť sa v okuliaroch, fotku nahraj na FB page a môžeš vyhrať:

  • Toshiba media tablet AT100-100
  • tašku na notebook Toshiba Blue Sky
  • 3x neoprénové púzdro na notebook 15,6″
  • 10x poukaz ubytovanie zadarmo pre 2 osoby v hoteli Hviezda*** Dudince
  • pobyt pre 2 osoby vo wellness hoteli Impozant**** vo Valči

Čo teda musíš urobiť na získanie pozície TOSHIBA Geek Expert?

  1. Choď na www.toshiba-shop.sk
  2. Staň sa ich fanúšikom na Facebooku a vyber si spôsob doručenia geek okuliarov
  3. Povedz o Toshiba-shop.sk priateľom a buď pravým TOSHIBA Geekom!
toshibageek__ponuka.jpg

Stiahni si papierové geek okuliare a vyhraj

Stiahni a vytlač si pravé geek okuliare a odfoť sa s nimi.

geek_okuliare.png

 

 

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.