28
máj
2010

Samsung vytvoril 3D projekciu na historickú budovu

Pozrite si ako vyzerá, keď niekto vytvára 3D realitu na budove v centre Amsterdamu. Samsung vytvorili 3D realitu na budove Beurs van Berlage. Ľudia následne mohli vidieť túto budovú v novej dimenzii. Na priľahlom námestí, mohli návštevníci vyskúšať nový Samsung 3D LED televízor a zároveň mohli každú noc jeden vyhrať. Samozrejme Samsung nezabudol ani na Social Media Marketing. Foursquare, YouTube a Dutch Startup Feest.je boli súčasťou integrovanej kampane.

Táto unikátna 3D-projekcia sa konala v Holandsku prvý krát. Projekcia bola integrovaná s historickou architektúrou Beurs van Berlage a vytvárala tak veľkolepý 3D vizuálny a zvukový zážitok. Nový rozmer berie divákov do alternatívnej reality, v ktorej budova odhaľuje niektoré zo svojich tajomstiev.

zdroj: viralblog.com

1 Response

  1. Vyzerá to výborne, som zvedavý kam sa to až posunie o takých 5 – 10 rokov, kedže tento vývoj je už neustriehnuteľný :)

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.