13
okt
2010

Tak nám tá komunita ožila, alebo akcie a stretnutia v Októbri

Stretnutia To, že geek, internetový marketér, online špecialista a vlaste všetka „verbeš“ pracujúca s počítačom je tvoj spoločenský som sa snažil ľudí presvedčiť už niekedy v júni. Organizovali sme vtedy s Petrom Handzušom a reklamnou agentúrou Triad stretnutie takýchto ľudí pri prasiatku a víne TwineCamp. A ono to naozaj ožilo, ľudia sa začali stretávať vymieňať si názory, diskutovať aj inak ako na konferenciách s prednáškami.

A je to dobré. Je dobré, že ľudia sa chcú rozprávať, diskutovať, vymieňať názory. Je to produktívne a pri takýchto akciách je veľké nebezpečenstvo, že vám napadne nápad. Najlepšie na týchto stretnutiach je, že sú neformálne. Vychádzajú z čistého nadšenia sa stretnúť, obodznámiť iných s niečím, dozvedieť sa novinky, stretnúť skvelých ľudí. Tieto stretnutia sa zaobídu bez 300 Eurového vstupného, ale nezaobídu sa bez nadšenia. A to je dobré. Pripájam zoznam mne blízkych akcií na najbližšie dva mesiace. Ak viete o iných, budem rád ak napíšete.

Web Analytics Wednesday, koho zaujíma webová analytika nemal by chýbať v stredu 20. októbra (streda) v Bratislave v A-klube.

StartupCamp – pravidelné neformálne stretnutie ľudí zaujímajúcich sa o startupy – founderi, kóderi, dizajnéri, investori aj biznis mudrlanti sa uskutoční 23. októbra (sobota) v Bratislave a 2. novembra (utorok) v Košiciach.

Unicamp – konferencia o online marketingu, dizajne, médiách na Fakulte Masmediálnej Komunikácie UCM v TT. Konferencia pre študentov, od študentov so zvučnými spíkrami.v Trnave sa uskutoční 26. októbra (utorok).

CloudCamp – Prvá slovenská nekonferencia na témy: cloud computing, virtualizácia, infraštruktúra ako služba, softvér ako služba , platforma ako služba, server monitoring, bezpečnosť a mnoho ďalších súvisiacich tém. CloudCamp sa uskutoční 30. októbra (sobota).

Open Coffee v Bratislave – najbližšie stretnutie sa uskutoční 12. novembra (piatok) v Bratislave v Nu Spirit Bare a téma stretnutia bude

Málo? Ak viete o ďalších akciách na najbližšie dva mesiace, nebojte sa a píšte do komentára.

2 Responses

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.