9
jún
2011

Funfón sľubuje tri roky volaní zadarmo

Funfon tlacovka s Fun radiom a OrangeFun rádio v spolupráci s Orange prináša na slovenský trh Funfón s novými vylepšeniami, ktorými chce osloviť najmä mladých zákazníkov troch najväčších mobilných značiek na trhu. FunFón prichádza s kombináciou nových benefitov, ktorá by podľa nich mala osloviť ľudí: s jednotnou cenou volaní do všetkých sietí za 12 centov, so  sekundovou tarifikáciou už od prvej sekundy a neobmedzenými volaniami na tri čísla na tri roky zadarmo bez akýchkoľvek skrytých podmienok, poplatkov či obmedzení.

FunFón začne od 10. júna 2011 ako prvá predplatená služba na trhu prinášať neobmedzené volania na tri účastnícke čísla vo vlastnej sieti, a to automaticky, bez poplatkov až na tri roky. A keďže mladí ľudia často menia svojich kamarátov a rozširujú si okruh svojich priateľov, ocenia ďalšiu možnosť FunFónu – vybrané čísla na bezplatné neobmedzené volania si môžu funfónisti kedykoľvek zmeniť.

Nový FunFón prichádza navyše rovno v praktickom štvorbalení za 9,90 € vhodnom napríklad pre partičku kamarátov, ktoré obsahuje štyri štartovacie 3G SIM karty s kreditom 3 €, službou CLIP zadarmo a automatický prístup na web a roaming.

Ako povedal programový riaditeľ Fun rádia Rasťo Dutka na dnešnej tlačovke:

„Nový FunFón má ambiciózne ciele a výhodami, ktoré prináša, chce osloviť veľkú časť cieľovej skupiny najmä mladých ľudí, pre ktorých neexistuje na trhu inšpiratívna značka. V cieľovej skupine mladých ľudí sa podľa nás ukrýva stále veľký zákaznícky potenciál, ktorý nebol tromi veľkými hráčmi dostatočne využitý. A práve preto chceme vylepšeným FunFónom osloviť túto časť cieľovej skupiny“

A keďže mladí ľudia využívajú vo veľkej miere internet a prístup k sociálnym sieťam, funfónisti ocenia možnosť surfovať na webe v Orange 3G sieti, ktorá je najrýchlejšou mobilnou sieťou na Slovensku a piatou najrýchlejšou v Európe.

 

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.