7
dec
2011

Celodenný Startup Camp v Košiciach privíta aj zahraničných hostí

Občianske združenie StartupCamp pripravilo v spolupráci s konferenciou Creative Industry organizovanou Európskym hlavným mestom kultúry 2013 celodennú konferenciu StartupCamp Day Košice. Sobota plná prednášok a inšpiratívnych stretnutí odštartuje 10. decembra 2011 o 9:00 v priestoroch Východoslovenskej galérie na Hlavnej 27 v Košiciach. Medzi prednášajúcimi a hosťami konferencie sa objavia viaceré osobnosti medzinárodnej startupovej scény. Hlavnou témou je vytváranie úspešných projektov v regióne strednej Európy, spolupráca kreatívneho priemyslu a aktivity startup komunity. Účasť na konferencii je zdarma pre všetkých.

StartupCamp Day je už desiatym košickým StartupCampom. Na prednáškach a v panelovej diskusii sa predstavia Peter Záboji, zakladateľ European Entrepreneurship Foundation, hostia zo spoločnosti Neulogy, ktorá je partnerom slovenských startupov a organizátorom prvého slovenského Startup Awards, zástupcovia startup scény z krajín strednej Európy, Matej Ftáčnik, víťaz Slovak Startup Awards, či úspešný košický študentský projekt ACE, víťaz 3.miesta celoeurópskej súťaže Company of the Year 2011 Competition v Oslo. Účastníci môžu s hosťami aktívne komunikovať počas celej konferencie a panelovej diskusie. Po skončení konferencie čaká na všetkých afterparty a koncert skupiny Longital v Tabačke Kulturfabrik.

Na takmer 30tich predchádzajúcich stretnutiach na celom Slovensku sa zúčastnili stovky ľudí, odhodlaných zrealizovať svoj vlastný projekt. StartupCamp je vynikajúcim miestom na stretnutia s tými, ktorí to už dokázali, načerpanie nových inšpirácií a získanie kontaktov, vďaka ktorým môžete spoznať svojich budúcich spolupracovníkov či investorov.

Viac informácií spolu s programom nájdete na startupcamp.sk

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.