29
júl
2012

Registráciu na UNICAMP 2012 spúšťame už túto stredu presne na obed!

Konferencia Unicamp spustí už túto stredu, presne na pravé poludnie, registráciu. K dispozícii je 200 vstupeniek pre študentov úplne zadarmo a 100 vstupeniek v cene 25 eur. Všetkých tých, ktorí sa stihnú zaregistrovať privítame 20. októbra v priestoroch trnavských synagóg, kde ich očaria takí spíkri ako Matias Corea (Behance), Ján Košturiak (Fraunhofer IPA Slovakia) či Tomáš Griger (bloger – viamalina.sk). A to ani zďaleka nie je všetko.

Už túto stredu o 12:00 sa začína registrácia na konferenciu Unicamp 2012 s kapacitou 400 ľudí. „Pre registráciu je k dispozícii 300 lístkov, keďže 100 lístkov poputujem našim partnerom, vďaka ktorým môže Unicamp vôbec existovať a v neposlednom rade môžu mať študenti lístky úplne zadarmo,“ približuje Jakub Ptačin, o.z. Back_Space. Presný postup registrácie, či už ide o študentský alebo platený lístok nájdete na blogu: http://blog.unicamp.sk/

A aby ste na stredu nezabudli, je tu pre vás tento event: https://www.facebook.com/events/163601980437789/.

Ročník 2012 s niekoľkými vylepšeniami

Okrem iných vylepšení vás tento rok ma Unicampe čaká kvalitnejší live – stream. Vylepšené budú aj záznamy prednášok, ktoré dostanete k dispozícii spolu j s prezentáciami spíkrov. Zabezpečili sme pre vás aj základný catering. Malé zdravé občerstvenie, káva, čaj a nezabudli sme ani na typickú študentskú lahôdku „Tresku a rožky“. Avšak pripravte sa najmä na duchovnú potravu. Na Unicampe 2012 na vás totiž čaká minimálne 12 prednášok (možno aj viac :) v inšpiratívnych priestoroch trnavských synagóg, kopec workshopov a sprievodných aktivít.
Unicamp a Miniunicamp vám prináša Backa_Space.

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.