17
máj
2012

Pozvánka na foto workshop – Zažite fotenie s Robertom Vanom

Robert Vano by tomáš durňák Isto si pamätáte ako som vás pred časom pozýval na fotoworkshop Akt so skvelým Robertom Vanom. Zdá sa, že Robertovi sa po viac ako 40 rokoch na Slovensku zapáčilo. Robert Vano Gallery organizuje v krátkom čase ďalšie dva workshopy s týmto medzinárodne uznávaným fotografom. Workshopy sa uskutočnia už druhý júnový víkend (9. – 10. júna).

Prvý fotoworkshop (sobota) PORTRÉT bude zameraný viac na portrétnu fotografiu. A druhý fotoworkshop (nedeľa) AKT bude zameraný na akty. Týmito workshopmi nadväzuje hlavne na úvodný aprílový workshop, o ktorom napísal Maťo Haburaj na môj blog.

Portréty a akty, ktoré sú jeho dvomi najslávnejšími umeleckými líniami, bude učiť fotiť za prirodzeného a umelého svetla, ale aj s  pomocou blesku. „Na mojich workshopoch sa ľudia naučia najmä fotiť s denným svetlom, čo dnes už skoro nikto nerobí. Nová generácia sa totiž zaradila do digitálnej éry a všetci pracujú s bleskom,“ prezradil Robert Vano.

Aj tento raz môžete získať 10% zľavu na workshop. Stačí keď v registrácii napíšete do poznámky „Vano by blog

Oba workshopy sa budú konať v Best Western Hotel West v sobotu 9. a nedeľu 10. júna od rána. Odporúčam sa čím skôr zaregistrovať a možno sa tam uvidíme :).

Pozrite si fotky Roberta Vana

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.