21
apr
2014

Mindless: dodá zmysel vašej značke

1Mindless je značka. Mindless je Karel Novotný. Mindless vzniklo ako jeho alter ego, ako jeho hračka.

„Reklamné branže zo mňa vychovala majstra dodávanie zmyslu a vysvetlenia čohokoľvek. Niekoľko rokov späť som s tým začal vnútorne bojovať. De facto s podstatou celého nášho trochu zvláštneho remesla. Mindless.“

Po 15 rokoch ako kreatívny riaditeľ veľkej reklamnej agentúry, ako marketingový konzultant a špecialista na značky pre nadnárodné korporácie, české firmy i lokálne neziskovky, prešiel na voľnú nohu. A urobil dobre.

2Dnes značkou Mindless (www.mindless.biz) zastrešuje nový koncept špeciálnych školení pre firmy, freelancerov, začínajúce startupy či podnikateľských nadšencov. Karel vie, ako fungujú značky a čo je potrebné urobiť, aby uspeli na trhu. Radí pri tvorbe komunikačných konceptov, textov, sloganov, grafiky či príprave prezentácií. Miluje svoju prácu, miluje nové projekty, miluje inovácie. A v poslednom čase zo všetkého najviac miluje podnecovať ostatných, riskovať pre to, čo majú radi.

„Mojou metódou je, že žiadnu nemám. V praxi som vyskúšal desiatky techník – a žiadna nefunguje na 100%. Neučím vás to, čo si prečítate v knihách. Mám svoj vlastný prístup: kombinujem rôzne metódy zo psychológie, koučingu, marketingu, brandingu či psychoterapie.“

Tento rok to Mindless rozbalí vo veľkolepom štýle a pekne celosvetovo. 30. apríla 2014 začne v Bratislave Karel Novotný svoje prednáškové turné po 14 mestách na 3 kontinentoch.

3

My name is Mindless world tour sa uskutoční okrem Bratislavy v Prahe, Varšave, Ostrave, Zahrebe, Viedni, Brne, Berlíne, Amsterdame, Barcelone, Londýne, Moskve, Hongkongu a v Toronte.

V jednom dni prebehnú vždy tri interaktívne kurzy zamerané na budovanie značky, kreatívne myslenie a prezentačné zručností.

4

Večer potom záujemcovia môžu s Karlom konzultovať svoj vlastný biznis.

Príďte dať svojej značke novú šťavu, naučiť sa myslieť „outside the box“ a zdokonaliť sa vo svojich prezentačných zručnostiach. Všetko pod vedením skúseného odborníka Karla Novotného.

V Bratislave sa školenia uskutočnia v kreatívnych priestoroch coworkingového centra Connect. Prihlásiť sa môžete na: http://mindless.biz/tour

 

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.