30
mar
2010

Streetfotografia z Bratislavy

Milujem streetfotografiu, teda fotografiu ulice. Má svoje čaro, svoje zákonitosti a svoje pravidlá. Pozrite si pár fotografií, z dnešného stretnutia nadšencov tohto žánru, z Bratislavy. Celkovo som nafotil cca 120 záberov, no do výberu sa dostalo iba týchto 18. Poteším sa akémukoľvek komentáru. Pekný večer.

10 Responses

  1. ta zamracena babca nema chybu! btw. nie su s takym fotenim problemy? vacsina ludi to povazuje za obtazovanie a narusovanie „sukromia“…

  2. No k tej babče, ona sa mračila na kamaráta čo ju fotil tak som vyuzil situaciu.
    Ja nemavam problemy s takymto fotenim, v najhorsom fotku vymazem, ale vacsinou bud nezistia ze ich fotim alebo im to je jedno (pouzivam dost velke ohnisko)

    ak ta zaujima street tak odporucam stranku kamarata – streetphoto.sk tam sa docitas viac

  3. Dakujem za podporu portalu :) fotky vysli pekne len niektore nepatria medzi street-ky. Su skorej portrety. Niektore maju ten rozhodujuci moment a spadaju do tohoto zanru celkom presne. Drzim palce pri dalsom streetovani.

    1. No rád by som tu 18-200 odlozil, len momentálne niesu peniaze na iné sklo ani na sirokác ani na pevnu 50. Ale je to v TODO liste. Musim ale nejak zacat :)

  4. bafo

    to bol džouk :) aj 18-200 sa dá street keď to budeš držať na krátko :) pevné ruky ti želám

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.