Zúčastnite sa fotoworkshopu s Robertom Vanom a získajte zľavu

14. apríla sa bude v Bratislave konať fotografický workshop so svetoznámym fotografom Robertom Vanom. Jednodňový workshop o výtvarnom akte pod vedením Roberta Vana sa uskutoční v priestoroch hotela NH Gate One v Bratislave. Fotografický workshop bude zameraný na ženský akt. Akcia je limitovaná, zúčastniť sa na nej môže maximálne 14 fotografov.

Robert Vano bude v Bratislave prvý krát, bude učiť tajomstvu fotenia aktov amatérov a profesionálov. Na workshope budú dve profesionálne modelky.

Ak by ste mali záujem zúčastniť sa tohto workshopu, stačí sa registrovať a do poznámky napísať slovo: kucerka. Získate tak 5% zľavu z ceny workshopu a bude vás teda stáť 147 € na deň.

Prečo sa zúčastniť workshopu?

Okrem toho, že Robert Vano je naozaj popredný svetový fotograf a zhodou okolností Slovák sa na workshope budú účastníci venovať foteniu aktov od úplných základov. Od práve s expozimetrom, denným svetlom až nakoniec celý proces výroby fotografie.

Kto je Robert Vano?

Róber Vano sa narodil v roku 1948 v Nových Zámkoch. Keď mal 19 rokov nastúpil v Bratislave do vlaku smerujúceho do Juhoslávie. Utiekol do Talianska a ásledne do USA, kde strávil 20 rokov. Tu vystriedal niekoľko zamestnaní až sa ako 34 ročný stal fotografom. Do Československa sa vrátil krátko po revolúcii. Na začiatku 90 rokov pracoval ako umelecký riaditeľ českej verzie módneho magazínu ELLE, naposledy pôsobil ako umelekcý riaditeľ modelingovej agentúry Czechoslovak Models.

V súčasnosti sa venuje voľnej tvorbe a so svojou unikátnou retrospektívnou výstavou The Platinum Collection navštívil svetové metropoly Prahu a Moskvu, z kadiaľ výstava poputuje do ďalších miest. Fotografie Roberta Vana zdobili titulky módnych magazínov ako Harper´s, Bazaar, Vogue, Elle či Cosmopolitan. Slovenská produkcia o ňom pripravuje dokument VLK. V roku 2009 bol nominovaný na fotografa roka a v roku 2010 mu udelili európsku cenu Trebbia.

1 komentár k “Zúčastnite sa fotoworkshopu s Robertom Vanom a získajte zľavu”

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.